VOOR WIE?2016-12-16T17:25:36+01:00

ZAKELIJK

                 Locatie, routing, juiste werkplek         Logo advisering

Voor HRM afdeling:natuurlijke talenten en samenwerking

 

WINKELIERS/RESTAURANTS

Goede stroming van energie, juiste plaatsing van artikelen en kassa

Goede opstelling van meubilair, bar, advisering voor “waterplek”

 

PARTICULIEREN

Aankoop of (ver/aan)bouwen van een huis renoveren van een ruimte


Jaar energie advies voor je huis,                 persoonlijke coaching

ZAKELIJK

Niet alleen omdat ik in het verleden in de kantoorinrichting heb gewerkt maar ook met de kennis van Feng Shui & BaZi kan Margareth Eras een prima en op maat gemaakt advies voor de juiste indeling van een bedrijfspand geven: wie of welke afdeling waar gepositioneerd zou moeten worden. Een juiste werkplek of plaatsing van bureau’s samen met de 5 elementenleer is erg belangrijk voor elke werknemer / werkgever in een kantoor. Hierdoor krijg je een betere werksfeer, waardoor je een betere concentratie krijgt, waardoor men weer meer kan produceren. Er is een grote kans dat het ziekteverzuim minder zal gaan worden. Een goede routing van een bedrijf kan helpen om productiever en succesvoller te zijn. Doordat wij in een tijd van toenemende stress werken/leven is het extra belangrijk om harmonie in een bedrijfsgebouw te creëren waarin niet alleen de productie voorop staat maar ook het welzijn en de samenwerking van werknemers onderling. Hierdoor kunnen er nieuwe mogelijkheden ontstaan, nieuwe situaties waardoor weer nieuwe klanten/werknemers zouden kunnen worden aangetrokken.

Voor de ondernemer en/of HRM afdeling van een bedrijf kunnen wij een analyse maken van iemands BaZi karakterprofiel. De focus ligt dan op iemands natuurlijke carrière talenten en met wie ze het beste kunnen samenwerken.

Ook kunnen wij je adviseren bij het maken van een Feng Shui Logo voor je bedrijf.

WINKELIERS

Wij  adviseren winkeliers om hun winkel harmonieus in te richten en om op de juiste plekken binnen het pand de producten te plaatsen, de beste plek voor de kassa, zitjes etc. Complete routing binnen het pand tot de plaatsing van de deuren. Wanneer het ’t beste is om de (her-)opening te plannen. Het gaat erom dat de theorie van de 5 natuurelementen in balans zijn en in de juiste zone aanwezig is en er geen obstakels zijn om de energie en uiteraard de klanten van buiten naar binnen te halen.

PARTICULIER

Ook als er geen verbouwing is komen wij graag naar jou toe om de omgeving te analyseren en advies te geven om jouw huis met de methode van Feng Shui in harmonie te brengen. Waar het ’t beste is waar iemand slaapt, eet en werkt in huis.  Elk mens heeft namelijk ook een eigen energie en match deze energie met het huis? Of kunnen wij door kleine veranderingen wel een goede combinatie van de menselijke- & huis energie maken. De energieën in en om het huis hebben zeer grote invloed (1/3 deel) op de bewoners. In het Oosten zeggen ze niet voor niets: “laat mij je huis zien en ik vertel je hoe het met het gezin gaat”.

We leven in een tijd waarin de onzichtbare energie alleen maar toeneemt, dit is wat wij noemen “energievervuiling” in een huis en dit heeft allemaal invloed op de bewoners. Door bewuster te gaan wonen en te leven draag je een steentje bij aan positieve veranderingen bij jezelf.

FENG SHUI WOONKAMER ONTWERP

Omdat er geen goede energie match is tussen de energie van het huis en de bewoners zijn de yang ruimtes erg belangrijk voor hen.

Het meubilair is zo opgesteld dat de bewoners zowel eten, lounge en tv kijken in hun persoonlijke goede richtingen. Dat de negatieve energie verminderd wordt door planten op de juiste plaats te zetten en door de lange lengte tussen voor- en achterraam wat te breken. Ook is op de juiste plaats de 5 elementen toegepast met extra aandacht voor het element Water.

FENG SHUI KEUKEN ONTWERP

De keuken en de slaapkamer zijn belangrijk voor ieders gezondheid. De knoppen van het fornuis zijn gericht naar het zuiden. De kleur van de keuken is lavendelblauw wat hier erg goed is. Verder zou het beter zijn als hier i.p.v. een grote rechte tafel een ovale tafel zou staan zodat iedereen binnen het gezin zijn eigen goede energie zou kunnen aftappen.

Verder moest er meer Metaal elementen toegepast worden en een andere tafel zodat nu iedereen in zijn eigen goede energie richting kan eten. Een open haard zou hier prima zijn.

FENG SHUI SLAAPKAMER ONTWERP

Wat gelijk opvalt is dat beide bewoners niet in hun gunstige richting kunnen slapen. Eigenlijk is nu alleen maar de slaaprichting Noord mogelijk. Beter zou zijn om de inbouwkasten weg te halen en het bed zo te plaatsen dat de slaaprichting van het hoofd naar het Westen is. Dit helpt voor zijn gezondheid en voor haar helpt het voor communicatie waardoor ze goede relaties zouden kunnen maken. Het negatieve aan de ligging van de slaapkamer is dat de trap t.o.v. de deur is. Dit kan voor onrustig slapen betekenen. De energie is dan te sterk. Meer Metaal toevoegen!