Bekijk hieronder de FEN Interaction Events!

Wil jij weten wat de energie van 2017 voor jou in petto heeft?
Waar & wanneer er kansen voorbijkomen voor jou op: persoonlijk-, relatie-, carrière- en financieelvlak?
Hoe je met het toepassen van Feng Shui je jouw gezondheid zou kunnen ondersteunen?
Hoe je meer de wind in de rug kunt krijgen, maar ook de rust kunt vinden door de energieën zo te (her-)structureren dat je (weer) balans vindt in jouw eigen huis / werkomgeving?

Wil jij weten wat volgens de 5 natuur elementen de tendensen en trends in 2017 zijn?

Kom dan eens naar een van de Nieuwjaars Seminars van FEN Interaction gegeven door Margareth Eras.

Net als vorig jaar geven wij weer aan kleine groepen informatie over de uitdagende energieën van het  “Vuur Haan jaar”. We ontleden de Feng Shui & BaZikaart van 2017 .


Je kunt dit jaar kiezen uit 3 soorten Seminars.

A: Je hebt geen kennis van Feng Shui maar wilt weten hoe je zou moeten omgaan met de energie van 2017, hoe jij de elementenleer in jouw huis zou kunnen toepassen waardoor je meer balans in het jaar van “De Vuur Haan” kunt creëren. We gaan met jouw eigen plattegrond aan de gang en de nadruk ligt duidelijk op de Feng Shui jaarenergie van 2017 in jouw huis.

B: Je hebt al eens een lezing/workshop van Feng Shui gevolgd en je weet hoe je deze authentieke leer moet toepassen. In deze workshop gaat de aandacht meer uit naar jouw persoonlijke energiekaart (BaZi) samen met de informatie van de Feng Shui jaarkaart. Je maakt voor jezelf inzichtelijk wanneer jouw beste maanden zijn en in welke sector je dit jaar meer zou moeten vertoeven om de wind in de rug te krijgen

C: Dit Seminar is bedoeld voor werknemers/werkgevers. Kennis van Feng Shui is niet noodzakelijk! De aandacht ligt meer op de economie en jouw carrière in 2017. Je maakt ook een persoonlijke energie managementtijd lijn van 2017. Wanneer zijn jouw beste netwerkmaanden en heb je de beste verkoopkansen of wanneer kun je beter op vakantie gaan. De Feng Shui adviezen voor je huis krijg je mee in de syllabus.

Ben jij ook zo nieuwsgierig geworden en wil jij je ook zo goed mogelijk voorbereiden op de energieën van het uitdagend “Vuur Haan” jaar? Schrijf je dan zo snel mogelijk in voor een van de Seminars.

Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen voor informatie over een op maat gemaakt jaaradvies voor jouw huis of werkplek.