EVENTS2017-11-21T13:43:05+01:00

2018 het jaar van de ‘Aarde Hond’

Brengt ons de energie van:

Het jaar van geen excuses
Plotselinge veranderingen en minder vooruitgang
Van omscholing
Door kennis betere samenwerking
Idealen en principes
Meer wantrouwen
Meer moeite moeten doen om je doelen te bereiken
Communicatie ……….

Deze energieën kan je zowel op privé- als zakelijk  vlak invullen.

In onze huidige maatschappij gebeurt er van alles om ons heen. Er is luid geroep & geweld in de wereld wat invloed heeft op onze gedachten en houding. Ons huis wordt steeds meer een belangrijker plek van veiligheid. Een analyse van de energie in je huis en/of werkplek geeft ons steeds meer inzicht in de dingen die ons overkomen en wat onze reactie is. Het is het tijdperk van informatie over allerlei soorten energieën. Elke energie zoekt altijd een verbinding met een andere energie en hieruit ontstaat weer iets.

Feng Shui & BaZi astrologie geeft inzicht in bijvoorbeeld de volgende vragen:

  • Wat kan gebeuren tijdens 2018 in de wereld?
  • Hoe het jaar van de Aarde Hond jou op persoonlijk niveau zal beïnvloeden?
  • Wil jij je persoonlijke interactie weten op het gebied van geluk, gezondheid, carrière en relaties?
  • Wanneer het voor jou de juiste tijd is om op zakelijk- of privévlak de juiste acties te ondernemen?
  •  Etc….

Met goede Informatie (bijv. kennis van de energie integratie van het jaar met jouw eigen energie) kun jij betere Beslissingen nemen waardoor je over kunt gaan tot goede Acties waardoor je betere en mooiere Resultaten zult krijgen in het jaar van de Aarde Hond.

Wil jij ook “de Architect” worden over jouw leven in 2018 en alles wat mogelijk is eruit te halen?

Kom dan naar een van de inspirerende Feng Shui & BaZi Nieuwjaarsworkshops van FEN Interaction in Oisterwijk of de Introlezing op Landgoed Ulvenhart. Laat je informeren welke mogelijkheden of uitdagingen 2018 voor jou persoonlijk heeft, wat je kan doen in je huis / werkplek om de beste persoonlijke flow te krijgen waardoor je voor jezelf de hoogste resultaten kunt behalen.

Heb je geen tijd om te komen maar wil je wel een op maat gemaakte energie informatie ontvangen dan kun je net als vorig jaar een Persoonlijk Business Analyse rapport aanvragen voor de prijs van 189,00 excl. b.t.w. Voor meer info hierover klik hier